Cursa dels Colls

Gaudeix de les muntanyes que abracen el mar entre Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes i Sitges.

Cursa dels Colls

• La cursa està oberta a totes les persones que vulguin participar-hi. El mínim d’edat per participar a la prova són 14 anys. Els menors de 18 anys hauran de portar signada l’autorització del pare, mare i/o tutor legal, per mostrar-la el dia de la recollida del dorsal.

• La sortida serà el diumenge dia 25 de febrer 2017 a les 10 hores.

MOLT IMPORTANT: La SORTIDA i la META aquest any per primera vegada estaran al mateix lloc,  concretament a la platja del Far. La recollida de dorsals es mantindrà en el mateix indret que sempre, el Molí de Mar. Caldrà preveure el desplaçament des de la zona de dorsals fins a la sortida. L’organització avisarà des de la megafonia en tot moment d’aquest fet. Podeu veure aquests detalls a la pàgina Com arribar-hi.

El cronòmetre de la prova es tancarà 2 hores després d’haver començat.

• Tota la informació la trobareu a la web https://cursadelscolls.wordpress.com i al facebook i twitter de la cursa.

• La distància és de 12 km.

• L’avituallament serà al quilòmetre 5 aproximadament i també a l’arribada amb aliments sòlids i líquids.

• Tots els participants, pel sol fet d’acabar la cursa, un cop mostrin el seu dorsal rebran un obsequi i podran degustar un entrepà.

• El preu de la inscripció és de 13€ per a tothom. Un cop realitzada la inscripció no es tornarà l’import de la mateixa si la no participació de l’atleta és per causes alienes a l’organització.

• Les inscripcions es podran fer a partir del 5 de gener tant a través d’internet, a l’apartat inscripcions d’aquest blog, com a la botiga Cota Zero situada a la Rambla de Samà, 21-bis, de Vilanova i la Geltrú i fins arribar a 350 corredors. En cas que no s’arribi al límit, les inscripcions es tancaran el divendres 23 de febrer a les 12 del migdia.

• La prova serà cronometrada i cal portar el dorsal visible durant tot el recorregut especialment a l’arribada.

• El dorsal es podrà recollir a partir de dissabte dia 24 de febrer a partir de les 16h al Molí de Mar i el diumenge 25 de febrer fins 1/2 hora abans de la sortida. La ½ hora abans de la sortida no es donaran dorsals. L’obsequi inclòs amb la inscripció es lliurarà un cop completada la prova, és important conservar el dorsal.

• El lliurement de premis es farà a les 11:15 hores i es lliuraran els premis als 3 primers homes i a les 3 primeres dones de cada categoria.

• Les categories tant per homes com per dones són: júnior (de 14 fins a 18 anys) sènior (de 19 fins a 39 anys), veterans (de 39 fins a 49 anys) i màsters 50 (50 anys o més).

• També es premiarà el primer classificat local masculí i la primera classificada local femenina. Entenem locals com els corredors residents a Vilanova i la Geltrú.

– Hem inclòs un premi al millor equip. En aquest cas no es valoraran les categories sinó que es tindrà en compte la suma dels punts dels tres millors classificats masculins i les tres millors classificades femenines del mateix equip, club, associació, etc. que hagin especificat en la inscripció.

– Els punts es calcularan amb la fórmula: punts = millor temps / temps del corredor X 100

– La Cursa dels Colls està inclosa i puntua per la Lliga de Curses de Muntanya del Gran Penedès

• L’organització pot demanar el DNI o similar per a comprovar l’edat de l’atleta.

• Les imatges que es prenguin dels participants es podran utilitzar per fer difusió de la mateixa prova o de les següents edicions.

 Els participants permeten explícitament que el seu nom, cognoms, sexe, i any de naixement apareguin a les llistes públiques d’inscrits, així com als resultats si acaben la cursa seguint la normativa establerta.

• L’organització no es fa responsable dels danys que es puguin fer els corredors o que aquests puguin ocasionar a tercers.

• L’organització recomana als participants fer-se una revisió mèdica i/o prova d’esforç a totes les persones que no hagin corregut una prova de característiques similars anteriorment o portin un període perllongat de temps sense fer activitat física. A tal efecte, l’organització no es fa responsable de qualsevol patologia mèdica que pateixi el corredor durant la cursa i/o durant les hores posteriors a la finalització de la mateixa.

• El fet d’inscriure’s a la prova és motiu d’acceptació del present reglament.

• Pel sol fet de participar-hi, s’accepta aquest reglament. Tot el que no hi sigui especificat, queda sota la decisió de l’organització.

• Hi haurà un servei de guarda-roba i lavabos situats al Molí de Mar i aparcament a la platja del Far. Malauradament no hi ha servei de dutxes ni vestidors.

Us demanem respecte pel medi natural.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s